Runor på murning i Ronneby.

Nytt uppdrag igen, denna gång i Ronneby! Det är ett par som är mycket förtjusta i runskrift och när de ändå ska ha en del murning utfört, vill de ha runor i betongen. Jag är som ganska bra på att hjälpa till med just detta så de kontaktade mig. Nästa vecka ska jag åka till Ronneby för att höra lite mer vad de vill och titta på var murningen ska vara. Jag har en del att översätta också för de har gett mig lite namn och texter som de vill ha i runskrift. Det blir nog jättefräckt när det blir klart tror jag. Eventuellt ska jag ta kontakt med en firma som utför murning i Ronneby, kullbergsbygg. Tänkte att de kunde ge mig lite råd om materialet, eftersom jag vanligtvis arbetar med andra material.

Paret ville hemskt gärna ha några bilder också som fungerade ihop med runskriften och det tänkte jag ägna dagen åt att försöka hitta. I värsta fall får jag väl rita för egen hand men det vore bra om jag kunde hitta en färdig, då tiden kommer bli knapp. Jag har flera andra uppdrag också fast det rör sig om smyckestillverkning. Det är underbart att få hålla på med lite olika saker och träffa så många intressanta människor.