I Stockholm och fixar målning på en djurklinik.

För den som är intresserad och undrar vad jag gjort på sistone kan jag tala om att jag varit i Stockholm en vecka. Jag passade på att häls på min mamma och hade faktiskt ett litet uppdrag också. Mamma jobbar nämligen på en djurklinik straxt utanför Stockholm och de ville att jag skulle fixa en sak på kliniken. De ville ha en bild på ett djur samt några runor på väggen i varje undersökningsrum. Det blev hundar, katter och kaniner och en liten ökenråtta med :-D. Länge sedan jag målade husdjur, drakar räknas ju inte dit! Fast jag fick faktiskt göra en liten bäbisdrake ute i väntrummet! Jag gjorde några runor också, ihop med djurmålningarna. Svårt att förklara och jag borde tagit en bild på det. Här hittar du en bra djurklinik i Stockholm! Mälarhöjdens Veterinärpraktik kan hjälpa ditt djur om det blir sjukt eller behöver undersökas.

På väg hem från Stockholm fick jag ytterligare ett jobb som jag får klura på. Det var nämligen en husse som sett dessa målningar jag gjorde på djurkliniken, och ville att jag skulle göra något liknande i hans sons rum. Framför allt var den lilla draken populär och han undrade om jag kunde göra den på en stor vägg. Jag ser inga problem med det…