Lastbilar med runor i lacken.

Ännu ett kul uppdrag har trillat in på mitt arbetsbord. Fast den här gången har det inget med smycken att göra utan runskrift, vilket jag också är bra på. Jag ska arbeta ihop med en kille som gör motivlack. Vi ska fixa runor och motiv på två lastbilar. Detta är precis sådant som jag gillar och tycker är kul. Lastbilarna tillhör samma åkeri och de ville använda runor i sitt företagsnamn men det måste vara klart vad det står (för de som inte kan läsa runskrift :-)). Killen som ska göra bilderna kan ingenting om runskrift så han ringde mig och tyckte vi kunde jobba på detta ihop och inte säger jag nej till det. Jag har dessutom suttit inne i studion och gjort mycket smycken de sista månaderna och det ska bli kul att jobba någon annan stans. Här kommer en länk för dig som vill veta lite mer om lastbilar, beglast.com. Vill du veta mer om runskrift kan du ju alltid fråga mig ;). 

Jag ska träffa den här killen och de som äger lastbilarna i morgon för att förstå vad vi kan åstadkomma. Jag hade tänkt ta med lite referenser från tidigare arbeten jag gjort och jag kommer nog få se en del bilder på motivlack också. Vi skulle träffas på åkeriet och vi skulle käka pizza ihop också. Det låter som en kul och trevlig kväll.