Coolaste barnvagnen, ever!

I bland får jag jobb som är lite utanför det jag egentligen gör det vill säga smycken och runskrift i olika utföranden. Jag tycker givetvis att det är oerhört spännande att få andra uppdrag och bryta av från det ”gamla vanlig” även om jag älskar det jag gör! Den här gången har jag fått en förfrågan från en kund som precis köpt en ny barnvagn. Hon tycker att hon själv är lite egen i sin stil och hittade inget som hon egentligen föll för. Min uppgift kommer bli att smycka denna barnvagn så att den passar henne bättre. Det tål att tänka på! Den här tjejen är väldigt tatuerad och tycker om sina fina motiv så jag kom på en idé. Man kanske skulle leta fram den gamla färgsprutan och göra som tatueringsmotiv på den svarta bakgrunden på barnvagnen? Det kunde vara supercoolt! Jag kom på en sak till eftersom jag ändå håller på med smycken, lödning smide och sån’t, varför inte fortsätta på temat och kanske sätta dit lite piercingar och liknande också? Det måste ju vara säkra grejer så klart, det är ju det viktigaste! Det går inte att ha något som den lilla kan skada sig på eller pilla bort och stoppa i munnen men jag ska nog lösa det. Här kan du hitta en barnvagn, Barnvagnshuset. Jag ska träffa tjejen och kolla på hennes barnvagn i eftermiddag och höra vad hon tycker om mina tankar.