Först frisör sedan smyckevisning i Kalmar.

Ska man visa upp sina smycken och saker man tillverkat för tänkbara köpare, är det en god idé att gå till en frisör innan. Jag ska ha en smyckevisning i Kalmar på lördag men åker ner redan på fredagen. Det föll sig så bra att jag fick en tid hos en frisör redan på fredag eftermiddag. Allt ser ut att falla på plats vilket jag konstigt nog inte var van vid. Här får du ett tips på en frisör i Kalmar, movement-kalmar.com.

Jag har jobbat ihop med min kollega hela våren med en ny kollektion av spännande smycken. Vi tillbringade en del tid i Kalmar där vi besökte olika platser och även ett museum, för att få inspiration. Det lyckades bra och vi kom hem fulla av tankar och många nya designer. Vi har haft fullt upp för att hinna med allt och det är detta jag nu kommit tillbaka för att visa upp. Min kollega blev tråkigt nog sjuk och fick stanna hemma i sängen och krya på sig! Först ska jag bli fin i håret och jag ska passa på att få lite make-up hos frisören också. Det blir middag ute på restaurang ikväll har jag bestämt. Det är inte ofta man får roa sig så här…