Vi använder shoppingvagnar till våra smycken.

Vi har länge saknat en bra lösning för att kunna transportera våra smycken och andra små saker mellan olika platser. Det bli mycket resor nu på sommaren och det är inte vid att tillfällen som vi har tillgång till att använda bil. Inte heller är det smidigt vid musikfestivaler och liknande. Det var min vän Angelica som kom på idén med att använda shoppingvagnar. Hon hade satt fast en del utan på den fina väskan och det syntes mycket bra hur utbudet av olika smycken såg ut. Innanför hade hon också strukturerat upp innehållet med några små enkla lösningar. Jag tror att jag ska köpa en likadan som den Angelica har fast en annan färg. Om man klickar på den här länken hittar man många fina shoppingvagnar, seniortoo. Jag har hittat en lite större modell som jag tycker mycket om. Den går nog alldeles utmärkt att ta med sig om man ska flyga, och använda som resväska. Min vän köpte en svart och själv blir det nog en riktigt knallig rosa. Kanske det blir två eftersom jag tycker att shoppingvagnar verkar oerhört praktiska. Min gamla mormor hade en liknande som jag tror kallades för ”Dramaten” på den tiden. Då var det bara pensionärer som använde dessa, idag springer vem som omkring dem eftersom de är så bra på alla sätt.