Elektronikskrot blir coola smycken!

Min kollega och vän har kommit på en ypperligt bra idé, som jag tycker är värd att pröva. Vi tänkte göra smycken av elektronikskrot! Det är egentligen inte nytt och min vän hittade flera andra sidor på nätet där de hade lagt ut bilder. Alla smycken blir ju ändå lite unika och vi behöver ha lite nya saker till vår webbutik.

Elektronikskrot finns i alla storlekar, från det minsta kretskort till större delar. Vi koncentrerar oss på de minsta delarna för våra smycken. Vill du veta mer, ska du klicka på den här länken om elektronikskrot, skrotfrag. Det finns mycket tankar och idéer men vi måste troligen skaffa lite nya verktyg. Vi vill heller inte att det är något som inte är bra för naturen eller de som använder det, i våra smycken. Återanvändning är annars något vi tycker mycket om då vi tillverkar våra smycken och andra ting. Att elektronik kan återanvändas eller göras om låter ju toppen tycker jag. Jag har några ställen som jag tänkte kolla upp idag. Det lär ju inte räcka med det vi själva har i vår omgivning och så vill jag veta lite mer om ämnen och så vidare.