Fristående uterum utanför smyckesateljén.

Äntligen har jag kommit på en smart lösning för hur vi ska kunna sälja en del smycken här på plats, utan att ha folk klampande bland alla våra verktyg och saker i ateljén. Vi skaffar helt enkelt ett fristående uterum och placerar det precis utanför. Då har vi nära till allting och kunderna slipper se allt som inte ska säljas. Vi har tittat på ett uterum i glas men det är nog inget för oss även om de är fina. Följ gärna denna länken och kika på fristående uterum, zabra. Det finns så mycket fint att välja på så det kommer att bli det svåraste. Tyvärr har vi en begränsad budget också. Uterummet måste inredas och målas och det ska upp hyllor och skåp, där vi kan visa upp alla smycken vi tillverkat.

Vi tillverkar ju även en del saker i betong med runskrift på och dessa tänkte vi ha på utsidan av vårt lilla hus. Fördelen med att det är fristående är att det är lättare att flytta om vi skulle vilja det. Det här kommer bli toppen och jag längtar redan tills det är klart.