Smycken i stugby på Öland.

Nu är jag och min kompis på den platta men vackra ön Öland, på norra delen närmare bestämt. Vi har fått höra att det minsann aldrig regnar här på ön men det har det gjort sedan igår när vi kom. Vi är dock inte ledsna för det och man kan ha mycket kul i en stugby! Vi har hunnit knåpa ihop lite smycken medan vi väntat på att regnet ska försvinna. Det har varit många tankar och idéer om framtida smyckesdesigner. Vi tänkte ta bilen och besöka några av ön borgar. Kanske hittar vi ännu mer inspiration där? Här kan du boka plats i en stugby på Öland, sonjascamping. Här finns allt man behöver för att ha det gott på semestern. Vi kombinerar ju vår ledighet med att jobba lite samtidigt. Ingen av oss har varit på Öland tidigare så det här ska bli spännande! Det kommer bli några övernattningar i tält, på den södra delen också men nu är vi nöjda med att bo i den här stugbyn och gotta oss. Hoppas att regnet snart är förbi för nu är vi sugna på att roa oss och ut och käka någonstans. Det ska finnas underbar fisk att äta i någon hamn på den östra sidan. Det låter som om det är dit vi ska idag!