Frisör i Göteborg vill ha egendesignat smycke!

Det blir snart en tripp till Göteborg för att besöka en frisör där. Jag kommer nämligen att få designa och göra ett smycke åt dem. De vill ha det i silver och det ska vara knutit till frisör-branschen så klart men det är allt jag vet idag. Jag tycker det ska bli roligt att komma till Göteborg igen för det var länge sedan! Där finns det många ställen att kolla vad gäller design och smycken. Det får bli en och annan shoppingrunda under mitt besök. Dessutom hade jag tänkt mig ett besök hos en annan frisör. Varför då kanske du tänker men jag klippte mig där då jag själv bodde i Göteborg för några år sedan. Följ gärna länken om du vill boka tid till en frisör i Göteborg, saxee.se. Ja, nu har jag lite att fundera på tills jag åker och jag vill ju gärna ha några färdiga idéer att presentera för dem. Det blir nog sent ikväll eftersom jag kommer vara nere i min ateljé och leka med lite tankar och se vad som dyker upp. Det här kommer att bli bra tror jag och spännande! Jag får inte glömma att boka tåg till ”Bästkusten” också! 🙂