Betong! Betong! Betong!

Idag ska vi helt enkelt prova att göra smycken i betong! Här kommer några bra fördelar med att göra formar till betonggjutning. Här kan du kolla in lite annan typ av betong, betongpoolen.nu.
Betonggjutning
Använd uretangummi för att göra formar för gjutning av betong. Det har många fördelar:
* Formarna kan användas om och om igen.
* Krymper inte.
* Har god slitstyrka.
* Kommer i en rad olika hårdheter och därmed ger lång form livslängd.
* Kan hällas, borstas eller sprutas på den ursprungliga modellen .
* Är det mest ekonomiska (jämfört med andra formgummi).

Allmän översikt: För att bli framgångsrik i att göra en form i uretangummi, för att göra ett eller flera konkreta gjutgods, måste du först förbereda din modell för att frigöra formgummi (tillämpa en förslutare och släppmedel). Nästa steg är att blanda och tillämpa formgummi – om borstning eller sprutning av gummi på formen, applicera först ett stödskal, det kommer att krävas när gummit torkar. När gummit är torrt, ta bort från modellen. Innan gjutning i form, applicera ett släppmedel för att underlätta urtagningen av en gjuten pjäs. Blanda gjuten betong eller annat material i formen. Låt betongen torka! Om du har gjort allt på rätt sätt, kommer du att ha en exakt kopia av originalet, och kan göra många gjutningar med din gummi form.