Vinkyl med runor!

Detta måste vara ett av de coolaste saker jag har fått beställning på. En pub vill att jag ska komma och göra ett mönster med runskrift på deras nya vinkyl. Den ska stå mycket synligt i lokalen och de ville att den skulle smälta in på ett bra sätt. Den kan annars se lite märklig ut mitt i all vikingautsmyckning. Jag vet inte om vikingar drack vin men det kanske inte riktigt passar. Nutida människor tycker om vin och då måste man ju ha en vinkyl! Klicka på länken om du vill kolla på en vinkyl, spisabutiken.se.

Jag har lite tankar och idéer som jag skissar på. Nästa vecka ska jag besöka stället och vill då gärna ha något att visa upp. Själva jobbet kommer jag att få göra på plats och det måste gå relativt snabbt eftersom de inte kan stänga på grund av mig. Jag vill heller inte lämna vinkylen halvfärdig i lokalen, för att fortsätta nästa dag. Här blir det full rulle och jobba färdigt. Den måste hinna få lite torktid också innan alla huliganer trillar in. Jag har en känsla av att detta kan bli så bra att jag vill ta med den hem när jag är klar!