Bilreparation i Örnsköldsvik fördröjde hemresan från smyckemässan.

Jag och två andra har varit iväg på en smyckemässa i Örnsköldsvik i några dagar. Tyvärr tog det längre tid än vi räknat med eftersom vår bil inte ville åka hem när vi ville. Det blev helt enkelt så att vi fick lämna den på bilreparation medan vi åkte buss in till Örnsköldsvik centrum. Här kan du få hjälp med bilreparation i Örnsköldsvik! reda på lite mer. Vi fick till exempel veta att:

Örnsköldsviks historia har sin början redan under bronsåldern. Från denna tid har man hittat mellan 7000 och 8000 gravrösen. I Gene fornby, finns Sveriges nordligaste gård är belägen. Fynd har visat att denna gård anlades för ca 2000 år sedan och den har nu rekonstruerats. Under 1700- och 1800-talet började Örnsköldsvik att blomstra tack vare att kuststäderna blev allt viktigare under sågverksperioden. Det har även tillverkats en bil här, Delaunay Belleville.

Vi passade på att äta en god lunch på en thai-restaurang, innan vi tog bussen tillbaka för att se om bilreparationen var klar. Det gick ganska smidigt ändå och den var färdig! På väg hem pratade vi mest om mässan och alla smycken vi sett. Det fanns mycket fräsch inspiration i våra huvuden som vi ville göra något med när vi kom hem.