Fixat boende i Varberg för smyckekurs!

Dags att hitta på något kul igen och det blir en tripp till Varberg den här gången. Vi hade tänkt anordna en smyckekurs där och jag har fixat boende på ett vandrarhem. Här kan du också ordna boende i Varberg, eja-martas.com. Det kommer bli två dagars intensivkurs i hur man tillverkar smycken och vi är ca tio personer. Alla har ett smycke och en design som den får lära ut till de övriga deltagarna. Det blir alltså tio olika smycken man får med sig hem efter kursen. På kvällen hoppas vi komma ut och se lite mer av Varberg och äta lite god mat. Vårt boende ligger väldigt bra till och där kan man ta en promenad på stranden om man vill och det vill man ju. Helst på morgonen innan frukost är det trevligt tycker jag. Det hade också varit trevligt med ett bad i det gamla och vackra kallbadhuset men jag vet inte om vi hinner med detta. Det beror lite på vad alla har för design och hur lång tid det kommer att ta att göra dem. Vi alla är ju vana vid att tillverka smycken men det gör också att vi gärna vill göra lite mer avancerade saker. Det här kommer att bli riktigt kul känner jag!