Färdig jurist och ett smycke för att minnas åren i Göteborg!

Det var en del år sedan jag studerade i Göteborg till jurist. Jag minns hur jobbigt det var att ta sig igenom de där åren men så här efteråt tycker man tiden gick så fort. Jag minns det som igår när mamma och pappa nästan stod och grät glädjetårarna när jag tagit min examen. De hade åkt ända från Jämtland till Göteborg och skulle stanna hela helgen. Vi skulle sedan gemensamt åka hemåt och ta med mitt lilla bohag från min lilla studentlya hem till min lilla småstad. Jag undrade lite hur det skulle gå med jobb där uppe och bostad så klart. Man ville ju inte bo hemma alltför länge, speciellt inte nu när man var van att klara sig själv. Jag visste iallafall att jag inte vill bo vare sig i Stockholm eller Malmö. Kanske kunde jag återvända till Göteborg om det inte fanns jobb hemma? Tankarna var så många då. Idag vet jag att det gick alldeles utmärkt att både få jobb och bostad. Jag har kvar smycket mina föräldrar gav mig den dagen de väntade på mig. Färdigutbildad jurist och åren som student var till ända. De hade låtit tillverka en liten miniatyr över Poseidon som halsgropssmycke. Jag tyckte så mycket om den och det var verkligen ett bra minne av den staden. Statyn tronad upp sig så fint i slutet av Avenyn. Här kan du få hjälp från en jurist i Göteborg, prolegal.se. Kommer du upp i norra Sverige kanske det är jag som hjälper dig, vem vet? 😉