Tandläkare satte dit tandsmycke när vi var i Göteborg.

Jag har alltid velat ha ett litet tandsmycke och för några år sedan var jag hos en tandläkare i Göteborg och ordnade det. Det sitter kvar ännu och jag tycker fortfarande om det. Jag vet inte om just den kliniken finns kvar men här hittar du en tandläkare i Göteborg.

Tandsmycken ger en extra gnista till dina tänder och du kan få det i gnistrande kristallglas eller kanske något i guld, en glimt av rubin eller kanske en akvamarinblå diamant som skiner på din tand. Dessa små tandtillbehör är jättekul Tandsmycken sätts bäst dit av en tandläkare och det är helt säkert!
Det tar cirka 15 minuter och du kan ta bort när som du vill eller helt enkelt ersätta den med en annan. Eftersom det inte sker någon borrning (smycket är direkt bundet till tandytan), skadar det inte tänderna och är helt smärtfritt! Det finns mycket olika mönster att välja mellan. Själv valde jag en Swarovski kristall, som var speciellt behandlad och redo för dentalt bruk, så att de lätt fäster och kan enkelt avlägsnas utan att orsaka några skador på min naturliga tand. De finns i 12 färger och 3 olika storlekar där du kan välja din favorit färg och design. Min tandläkare har sagt att man inte behöver oroa sig för att borsta tänderna eller äta. De gnistrande kristallerna blir inte matta eller ändrar färg.

Alla tandläkare kan säkert hjälpa dig med ett tandsmycke, utifall att du har långt till Göteborg!